среда, февруари 28, 2024

Охрид

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Акција кабаст отпад опфат Македонски Просветители, Партизанска, Димитар Влахов, Кеј Македонија и Охридати

Ј.П.„Охридски Kомуналец" на ден 13.05.2023 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување кабаст отпад (стар мебел, душеци, телевизори, шпорети, теписони и...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Третото место на „Образовното рандеву 2023“ за учениците од СОСУ,,Св.Кирил и Методиј ”-Oхрид

Ученици и наставници од средни училишта учествуваа на дводневните натпревари на кои  ги презентираат знаењата и вештините во комуникација, толеранција,...

АктуелноОхрид

Бернската конвенција ја објави информацијата за посетата на Охридскиот регион, експертскиот извештај до крајот на годината

Делегацијата на Бернската конвенција, Рамсарската конвенција и на УНЕСКО што кон крајот на минатиот месец беше во посета на Охридскиот...

1 317 318 319 866
Page 318 of 866