Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Стара фотографија од Охрид, препознатлива е само Гимназијата

Стара фотографија од Охрид на која се гледа Гимназијата и се околу колку е празно – неизградено.

 

 

 

фото ФБ