Охрид

АктуелноОхрид

(ФОТО) Студентите од ФТУ стоплија 100 детски срца, им подарија пакетчиња на дечињата од Здружението „Во мојот свет“

Денес, студентите од Факултетското Студентско Собрание (ФСС) при ФТУ-Охрид го реализираа својот прв проект за оваа академска година, а воедно...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Комуналец” ги расчистуваа локациите во с.Трпејца, но за жал денеска истата слика

Изминативе денови екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец” ги расчистуваа локациите во с.Трпејца каде несовесни граѓани депонирале секаков вид отпад: најразновидна покуќнина,...

АктуелноОхрид

По налог на локалната самоуправа Ј.П.„Охридски Комуналец” го подигна градежниот шут од ѕиданата ограда која е во фаза на распаѓање од приватен имот

По налог на локалната самоуправа Ј.П.„Охридски Комуналец" го подигна градежниот шут од ѕиданата ограда која е во фаза на распаѓање...

1 21 22 23 29
Page 22 of 29