Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Програма по повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, исполнета со многу свечености и богат културно-уметнички дел

Програма по повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, исполнета со многу свечености и богат културно-уметнички дел....

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП „Охридски Комуналец“ со активности за одржување на јавната чистота и јавното зеленило

Од раните утрински реализирана акција за рачно чистење на чаршијата која ја спроведуваме по завршувањето на туристичката сезона : Темелно...

1 323 324 325 468
Page 324 of 468