АктуелноМагазинНаш изборНаш Избор

(ФОТО) Поградец сликан среде лето во 1982 година

Фотографии од Поградец направени во сега веќе далечната 1982 година ја отсликуваат атмосерата на градската плажа во соседниот град на Охридско Езеро