четврток, февруари 29, 2024

Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Санација на праисториските куќи на наколната населба ‘’Заливот на коските’’

Продолжуваат активностите околу санацијата на оштетувањата на праисториските куќи од наколната населба ‘’Заливот на коските’’, предводена од стручни лица при...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Корекција на цената на услугите од јавните претпријатија за да се спречи приватизација

Советникот Арбен Демориски Бено на говорницата на советот побара корекција на цените на услугите во јавните претпријатија, пред се во...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: Започнуваме со решавање на еден од долгогодишните проблеми во Охрид, а тоа е проблемот со кучињата скитници

Започнуваме со решавање на еден од долгогодишните проблеми во Охрид, а тоа е проблемот со кучињата скитници. Се до изградба...

1 324 325 326 381
Page 325 of 381