Наш ИзборНаш изборОхрид

Игротека „Радост“ со голема благодарност до градоначалникот Пецаков

Пред 2 години баравме само простор, денес имаме многу повеќе. 👏
Немаме зборови со кои би се заблагодариле за поддршката и почитта која искрено ни ја дава Општина Охрид.🙏
Градоначалникот Кирил Пецаков – вистински татко на градот, стои во објавата од Игротеката „Радост“