Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Јавен повик за рапределба на буџетски средства од програмата за спорт и рекреација

Градоначалникот на Општина Охрид донесе решение по јавен повик за распоредување на буџетските средства од програмата за спорт и рекреација...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Јавен повик за граѓански организации за поднесување проекти во рамки на програмата за локална демократија во Западен Балкан

Проектот Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан2 (ReLOaD2) е финансиран од Европската унија и го спроведува Програмата за...

1 449 450 451 465
Page 450 of 465