Актуелно

АктуелноОхрид

Пецаков и раководството од ЈП Билјанини извори одржаа работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ “Билјанини Извори”

ЈП "Билјанини Извори" денес реализираше работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ "Билјанини Извори". Состанокот со...

АктуелноИздвојувамеНаш ИзборОхрид

Владата го усвои законот за легализација на дивоградбите, но нема легализиција за објекти во заштитен појас на Охридско крајбрежје

Владата го усвои новиот закон за легализација на дивоградбите и ќе го достави пред пратениците. Ќе можат да се легализират...

АктуелноИздвојувамеОхрид

Голем успех на Тениски клуб “Охрид“ на два турнири – Источноевропски развојни првенства до 14 години

Ана Стојановска од Тениски клуб Охрид од 10 – 20 Декември учествуваше на 2 турнири - Источноевропски развојни првенства до...

1 761 762 763 770
Page 762 of 770