четврток, февруари 29, 2024

Актуелно

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Комуналец” ги расчистуваа локациите во с.Трпејца, но за жал денеска истата слика

Изминативе денови екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец” ги расчистуваа локациите во с.Трпејца каде несовесни граѓани депонирале секаков вид отпад: најразновидна покуќнина,...

АктуелноОхрид

По налог на локалната самоуправа Ј.П.„Охридски Комуналец” го подигна градежниот шут од ѕиданата ограда која е во фаза на распаѓање од приватен имот

По налог на локалната самоуправа Ј.П.„Охридски Комуналец" го подигна градежниот шут од ѕиданата ограда која е во фаза на распаѓање...

АктуелноОхрид

Пецаков и раководството од ЈП Билјанини извори одржаа работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ “Билјанини Извори”

ЈП "Билјанини Извори" денес реализираше работна средба со сите фудбалски школи кои користат услуги на СРЦ "Билјанини Извори". Состанокот со...

АктуелноИздвојувамеНаш ИзборОхрид

Владата го усвои законот за легализација на дивоградбите, но нема легализиција за објекти во заштитен појас на Охридско крајбрежје

Владата го усвои новиот закон за легализација на дивоградбите и ќе го достави пред пратениците. Ќе можат да се легализират...

1 732 733 734 742
Page 733 of 742