Актуелно

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Нема финансиска помош за Вевчанскиот карневал од Минитерството за култура

Оваа година Вевчанскиот карневал нема да добие финансиска помош од Министерството за култура. Многу вековната традиција нема да биде поддржана...

АктуелноОхрид

ВМРО-ДПМНЕ: УЈП затвора маалски дуќани низ Охрид, Битола, Прилеп, додека големите никој не ги чепка

Изминатите неколку дена УЈП предводено од партискиот кадар на СДСМ, Сања Лукареска врши брутална хајка врз најситните трговци и продавници,...

1 463 464 465 545
Page 464 of 545