Актуелно

АктуелноОхрид

Генерацијата на ученици – матуранти 1981/82 организираат средба 40 год од матура, еве детали кога ќе се одржи …

Генерацијата на ученици - матуранти 1981/82 Гимназија Св Климент Охридски Охрид прославува 40 години од матура. Организаторот ги известува сите...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Градоначалникот Пецаков на панел дискусија „Предизвиците и современите трендови во планинското спасување во Европа“ што се одржа во Охрид

Денес присуствував на панел дискусија на тема „Предизвиците и современите трендови во планинското спасување во Европа“ што се одржа во...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Мајката Црква во Константинопол ја прегрна Охридската Архиепископија во единство

Константинопол, Градот на Богомајката, окото на светот, престолнината на ромејската цивилизација, Новиот Рим, кој ја напои сета вселена со Божественото...

1 462 463 464 636
Page 463 of 636