Актуелно

АктуелноОхрид

Пецаков: Започнува со функционирање новиот веслачки клуб „Горица Ремо“ – презентирана веслачката опрема обезбедена преку донација од швајцарскиот клуб

Започнува со функционирање новиот веслачки клуб „Горица Ремо“ На 90 години од почетокот на веслачките спортови во Охридското езеро, денеска,...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Здравствен Дом Вевчани збогатен со уште еден доктор специјалист офталмлог

Од денес сме побогати и официјално за уште еден доктор специјалист и специјалистичка дејност.Др Владо Спировски спец.офталмолог започна со работа.Адаптиравме...

1 460 461 462 636
Page 461 of 636