Актуелно

АктуелноОхрид

(ФОТО) Антички театар – среќа нема повредени, но тука секој ден играат деца

Неодговорноста, непрофесионалноста и само личниот бенифит на вработените од државните институции доведуваат до катастрофални последици. Среќа нема повредени, но тука...

1 461 462 463 545
Page 462 of 545