Актуелно

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Јавен повик за граѓански организации за поднесување проекти во рамки на програмата за локална демократија во Западен Балкан

Проектот Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан2 (ReLOaD2) е финансиран од Европската унија и го спроведува Програмата за...

АктуелноОхрид

ЈП “Нискоградба” на ул. Будва поставува фекална канализација, а активно работи и на “Македонски Просветители”

Директорот на ЈП "Нискоградба" Охрид, Александар Трпеноски, денеска изврши увид на градежните активности на улиците "Будва" и "Македонски Просветители". На...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Сложен оперативен зафат направен на гинеколошкото оделение при Општата болница

Денес на одделот за гинекологија и акушерство беше изведен сложен гинеколошки зафат на абдоминална хистеректомија со билатерална салпинго - офоректомија,...

1 424 425 426 466
Page 425 of 466