Актуелно

АктуелноОхрид

(ФОТО) Вработените во НУ Mузеј „др Никола Незлобински“ извршија темелно чистење и сервисирање на изложбените витрини

Деновиве вработените во НУ музеј "др-Никола Незлобински" самоиницијативно, предводени од директорката на институцијата во рамки на можностите извршија темелно чистење,...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Форумот на жени од СДСМ во посета на Наце Иваноски, професор во пензија по повод Денот на учителот

По повод 5 Октомври Денот на учителот,денес во име на ОО СДСМ Охрид, го посетивме домот на Наце Иваноски, професор...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

Спасовски од Струга: МВР е целосно отворено за соработка со Црвениот Крст во справувањето со хуманитарните последици на миграциите

Денеска, (04.10.2022), министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во Струга присуствуваше на настан посветен на отпочнувањето со реализација на регионалната...

1 382 383 384 697
Page 383 of 697