Актуелно

АктуелноОхрид

Шест членови на Пливачкиот клуб „Акваспринт“ од Охрид ќе настапат на Националното зимско првенство

Во организација на Националната пливачка федерација на Република Македонија, викендов во базенот „Карпош“ во Скопје ќе се одржи Национално зимско...

АктуелноОхрид

Пецаков: Успешно реализирана програмата за социјална и здравствена заштита на општина Охрид за 2022 година (Т1)

Успешно реализирана програмата за социјална и здравствена заштита на општина Охрид за 2022 година (Т1). На само неколку дена пред...

1 304 305 306 697
Page 305 of 697