четврток, февруари 29, 2024

Актуелно

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Интервенција на ТППЕ Охрид при пожар во пределот меѓу селата Лактиње и Годивје

Со брза интервенција на екипи од Територјалната противпожарна единица, попладнево е изгаснат пожар кој избувнал во пределот на Дебарца, помеѓу...

АктуелноОхрид

Презентација на Правилникот и каталогот за стандардизација и визуелна унификација на урбаната опрема

Денеска во Општина Охрид се одржа презентација на Правилникот и каталогот за стандардизација и визуелна унификација на урбаната опрема на...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Акција за чистење на расфрлан комунален отпад на патните правци до с.Велестово и с.Рамне

Акција за чистење на расфрлан комунален отпад на патните правци до с.Велестово и с.Рамне Екипите на Јавна хигиена спроведоа активности...

АктуелноОхрид

„Спортски ден“ во Велгошти по повод 142 години од раѓањето на македонскиот револуционер Тодор Александров

ООУ„Живко Чинго“ од Велгошти во соработка со Сојузот за училишен спорт, Охрид организира „Спортски ден“ за учениците во основните училишта...

1 303 304 305 742
Page 304 of 742