Редакција – Страница 815 – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024

Редакција

АктуелноОхрид

Се уредуваат јавни површини на неколку локации во Охрид

По налог на Општина Охрид,  екипи на охридските јавни претпријатија деновиве  работат на партерно уредување на јавни површини на неколку...

АктуелноОхрид

Охрид SOS и Е.Д.Е.Н: Дали стратегијата за развој на туризмот во Општина Охрид ќе биде само уште еден документ за во фиока?

Осигурувањето на одржливиот развој е основа за развој на туризмот се вели во Стратегијата за развој на туризмот на Општина...

Наш ИзборНаш изборОхрид

ФТУ и “Инклузија” започнаа со повикот за пријавување за обука за млади менаџери

Факултетот за туризам и угостителство-Охрид и граѓанската организација "Инклузија" Ве покануваат да присуствувате на обуката за млади менаџери, преку која...

1 814 815 816 914
Page 815 of 914