Редакција – Страница 412 – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024

Редакција

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Се подобруваат условите за учење во економското училиште и гимназијата

2023 година  СОСУ „Св. Кирил и Методиј “  и гимназијата „Св. Климент Охридски“ ја започна со  крупни проекти. Во економското...

АктуелноОхрид

Нивото на Охридското езеро се спушта до минимално дозволената кота -апел до ЕСМ да се затворат испустите на Дрим во Струга!

Нивото на Охридското езеро се спушта до минимално дозволената кота,граѓанските активисти со апел до ЕСМ да се затворат испустите на...

АктуелноОхрид

ОО СДСМ Охрид: Оваа локална власт предводена од ДПМНЕ очигледно веќе по инерција продолжува да се кити со туѓи перја

Оваа локална власт предводена од ДПМНЕ и Градоначалникот Пецаков очигледно веќе по инерција продолжува да се кити со туѓи перја,...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Редовна консултација со фудбалските клубови, школи и спортската академија во насока на користење на услугите на СРЦ “Билјанини Извори”

Редовна консултација со фудбалските клубови, школи и спортската академија во насока на користење на услугите на СРЦ "Билјанини Извори". Од...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Успешна интервенција на ТППЕ Охрид во националниот парк „Галичица“

Планинарската спасителна служба при територјалната против пожарна единица од Охрид имаше успешна интервенција најверојатно во спасување на момче кое заглавило...

Охрид

Ги запознаваме ретките болести: Фациоскапулохумерална мускулна дистрофија

Фациоскапулохумерална мускулна дистрофија е ретко, генетско, прогресивно, мускулно нарушување кај кое најзасегнати се мускулите на лицето, лопатките и надлактиците. Името...

1 411 412 413 907
Page 412 of 907