Редакција

АктуелноОхрид

Охрид исчистен, во рамки на проектот „Чисто езеро – светла иднина“

Викендов, во Охрид се одржа голема екоакција за чистење на крајбрежјето на Охридското Езеро. На повеќе плажи младите од Охрид,...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхридПоследни Вести

Интернет порталите го одржаа Охрид и натаму да биде втор медиумски центар во Македонија

Охрид останува втор медиумски центар во Македонија и во новото време , кога во последните години медиумите во светот (...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Само Охрид ми е поблизок до срцето од Мајами, вели Климе кој ги прави најубавите пици во ресторанот во Америка

Заедно со неговата сопруга Анита се сопственици на еден од најпопуларните ресторани во Мајами – „Краст“, препознаен по одличната пица...

1 28 29 30 285
Page 29 of 285