Редакција

АктуелноОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП Охридски Комуналец на терен

Се коси тревата во населба Христо Узунов Чистење и миење на ул.Григор Прличев, после ставање во функција на нова водоводна...

АктуелноОхрид

Пецаков: Незамисливо е Охридското Езеро да е изостанато од повикот за доделување на концесија за организирање на рекреативен риболов – да се преиспита оваа одлука

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство распиша Јавен повик за доделување на концесија на рибарите за организирање рекреативен риболов. И...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Левица Охрид со апел до инспекциските служби да извршат увид на објект во Лагадин, велат Битолски бизнисмен гради дивоградба

ЛО Левица Охрид со апел до инспекциските служби да извршат увид на објект во Лагадин. До ЛО Левица Охрид, пристигна...

1 27 28 29 176
Page 28 of 176