Редакција

АктуелноОхрид

Прво место за охридските гимназијалци на Државниот натпревар по физика

На Државниот натпревар по физика кој се одржа на 30.04.2022 год. учениците од Охридската гимназија забележаа одлични резултати и тоа:...

АктуелноОхрид

Во угостителски објект во Охрид затекнати повеќе малолетни лица од Охрид и Струга – констатирани и други неправилности

На 01.05.2022 година од 00 до 05 часот, полициски службеници од СВР Охрид и инспектори од Државниот пазарен инспекторат, Управата...

1 29 30 31 176
Page 30 of 176