(ВИДЕО) ИЦС системи фирмата која е задолжена за јавното осветлување во Охрид, ги фарба уличните столбови – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) ИЦС системи фирмата која е задолжена за јавното осветлување во Охрид, ги фарба уличните столбови

ИЦС Стесми фирмата која е задолжена за јавното осветлување во Охрид, се секојдневно се на терен и редовно ја вршат својата обврска околу сервисирање на уличното осветлување. Овој пат
не станува збор за сервисирање, туку се фарбаат уличните столбови.

Директорот Гоце Митрески за Охрид 1 вели дека секоја година фарбаме по неколку улици.

„Оваа година во план ни се да исфарбаме од 250 до 300 столбови на Туристичка, Марко Цепенков и дел од Асном и Димитар Влахов“, вели Митрески за Охрид1.

Видео: Охрид 1