Патниот правец Охрид-Ресен преку Галичица затворен за сообраќај – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Патниот правец Охрид-Ресен преку Галичица затворен за сообраќај

Согласно сезонскиот режим за сообраќај, патниот правец Охрид-Ресен преку националниот парк Галичица е затворен за сообраќај од 01.11.2022 за сите видови возила.

 

 

АМСМ