АктуелноОхрид

ЈП „Охридски Комуналец” објави телефон каде може да се пријавува несоодветно депониран отпад и создавање на мини-депонии

Ј.П.„Охридски Комуналец” ги известува граѓаните на општина Охрид дека за проблемите кои ги имаат околу собирањето на кабаст и зелен отпад, како и пријавување на случаи на несоодветно депониран отпад и создавање на мини-депонии, достапен е дежурниот телефон:
☎️ 075-495-428
📌секој ден во неделата од 07.00 часот до 21 часот.