ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

Одбележана 130-годишнината од раѓањето на академик Синиша Станковиќ, основоположник на ЈНУ Хидробиолошки завод – Охрид

Одбележана 130-годишнината од раѓањето на академик Синиша Станковиќ, основоположник на ЈНУ Хидробиолошки завод – Охрид, великанот во лимнологијата и во...

АктуелноОхрид

ОК ВМРО ДПМНЕ: Крлеска Деспотоска нека ја праша Лазареска колку поскапе струјата и дали ова значи дека ќе поскапи и водата?

Граѓаните се уморни од лица како Крлеска-Деспотоска и тие околу неа. Крлеска-Деспотоска да се заврти надесно и нека го праша...

АктуелноВидеоОхрид

Крлеска Деспотоска: Во време на најголема економска и енергетска криза, СДСМ со вистински мерки и политики се грижи за заштитна на економскиот стандард на граѓаните

Граѓаните и сите ние ги чуствуваме последиците од она што ни се случува на глобално ниво. Владата предводена од СДСМ...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Туристичкиот сектор од Врњачка Бања и ХОТАМ потпишаа договор за соработка – контретните чекори ќе се прецизираат на состанок во Охрид

Претставници од Туристичкиот сектор од Врњачка Бања и ХОТАМ од Македонија, Ѓорге Макујевиќ и Крсте Блажевски, вчера на Белградскиот саем...

1 674 675 676 753
Page 675 of 753