ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Наш ИзборНаш изборОхрид

Зголемен водостој за еден сантиметар во Езерата и реките

За по еден сантиметар се зголемени водостоите на трите природни езера во земјава во споредба со вчера, покажуваат резултатите од...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Охриѓаните Томе и Кристијан Љушеви дел од екипата која го работеше документарниот филм „1.000 години – Сведок на Светлината“

Охриѓаните Томе и Кристијан Љушеви беа дел од екипата која го работеше документарниот филм „1.000 години – Сведок на Светлината“...

АктуелноОхрид

ОК ВМРО ДПМНЕ: Воскресението Христово е празник кој е симбол за бесконечната божја милост за човекот

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува честитки до сите христијански верници кои го прославуваат Велигден според Грегоријанскиот календар. Воскресението Христово е вечна...

1 673 674 675 768
Page 674 of 768