ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

Охрид полн за Нова година, напладне почнува новогодишната програма

Новогодишните празници го наполнија најголемиот туристички центар во земјава. Блеснат со сета своја убавина, Охрид подготвено ги дочека гостите од...

АктуелноОхрид

Потребна е санација на спомен куќата на Григор Прличев и кровната конструкција на Ранохристијанската базилика на локалитетот Плаошник

Во 2023 година потребна е санација на спомен куќата на Григор Прличев и кровната конструкција на Ранохристијанската базилика на локалитетот...

АктуелноОхрид

Станари на згради Ул. АСНОМ: Припремаме Тужба према Општината во судот во Стразбур, при тоа не само што ги бараме правата во однос на уредување на улицата, туку, бараме одштета од Општината

Ве молиме, со искрена почит према вашиот медиум, да ја објавите оваа фото сторија со цел да алармираме и побудиме...

Наш ИзборНаш изборОхрид

ОО СДСМ: Почитувана господо од ДПМНЕ,  за да говорите за проекти кои носат развој треба да знаете да ги реализирате.

Почитувана господо од ДПМНЕ,  За да говорите за проекти кои носат развој треба да знаете да ги реализирате. Само ако...

АктуелноВидеаОхрид

Со блокирање на патот Струга – Дебар, жителите од Лабуништа го искажаа револтот против отпочнувањето со работа на два од деветте каменоломи во селото

Со блокирање на патот Струга – Дебар, кај местото викано кореа, жителите на струшкото село Лабуништа денеска го искажаа револтот...

1 426 427 428 753
Page 427 of 753