ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипите на Паркови и зеленило со активности за уредување на јавното зеленило

Екипите на Паркови и зеленило со активности за уредување на јавното зеленило По претходни добиени решенија од локалната самоуправа, екипите...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Продолжува обновата на патот Охрид-Струга се до Ќафасан

Деновиве продолжија реконструктивните зафати на патниот правец Охрид-Стуга се до Ќафасан. Согласно планираните активности во текот на денот сообраќајот се...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Тековно одржување на детските игралишта од страна на ЈП Охридски Комуналец

ЈП Охридски Комуналец со активности за тековно одржување на детските игралишта на територијата на општина Охрид Игралиштата генерално се чистат,...

UncategorizedАктуелноОхрид

Утре ќе се кастрат гранки на дрвјата околу Гимназијата – се замолуваат граѓаните да не паркираат пред Маларична!

Охридската гимназија известува дека утре ќе се средува дрворедот околу објактот. Ќе се кастрат гранките на дрвајата во дворот. Од...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед, денеска се средува сообраќајната сигнализација

Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед. Откако беше поставено ново осветлување, како и сообраќајни знаци и се засадија дрвца...

1 338 339 340 698
Page 339 of 698