Uncategorized

UncategorizedНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Дечињата од ООУ „Св. Климент Охридски“и OОУ „Григор Прличев”, стекнаа знаења од областа на екологијата и вештини да ги пренесуваат тие знаења

Ученици во улога на Еко едукатори – активност дел од проектот “Зелена младина - Зелена иднина” 🌱, на Здружение Клуб...

UncategorizedАктуелноОхрид

Ќе се средува документацијата на Општина Охрид, потпишан меморандум со Државниот архив

Државниот Архив претставуван од директорот Д-р. Емил Крстески и Општина Охрид претставувана од градоначалникот Др. Кирил Пецаков во Јануари 2024...

UncategorizedАктуелноОхрид

Граѓаните бараат успорувачи на брзина на булеварот Св. Наум Охридски кај Рача, дали надлежните ќе одобрат?

Граѓаните се погласни, бараат успорувачи на брзина или познати како „легнати полицајци“ кај Рача. Велат: „Ова не се издржува.  На...

UncategorizedАктуелноОхрид

Утре во Струга свечено ќе биде отворен новиот пливачки базен во Струга, a Охридскиот уште недовршен и покрај слатките зборови и ветувања!

Утре во Струга свечено ќе биде отворен новиот пливачки базен во Струга. Со ова ќе биде остварено дамнешното ветување дадено на...

UncategorizedАктуелноОхрид

(ВИДЕО) Крстаноска Паскуале прифати непознати лица да гостуваат во нејзиниот дом, подоцна разбра дека тие се дел од играта Challenge (Предизвик)

Ви се случило ли некогаш да ве застанат на улица странци и даве замолат да преспијат кај вас дома? А...

1 2 3 18
Page 2 of 18