Uncategorized

UncategorizedАктуелноОхрид

(ФОТО) Планинската спасителна служба од Охрид доби нова опрема за хеликоптерско спасување

По воспоставувањето на соработката со армискиот воздухопловен ВИНГ и реализацијата на интензивните заеднички тренинзи минатата година, ја увидовме потребата од...

1 16 17 18
Page 17 of 18