UncategorizedАктуелноОхрид

Утре ќе се кастрат гранки на дрвјата околу Гимназијата – се замолуваат граѓаните да не паркираат пред Маларична!

Охридската гимназија известува дека утре ќе се средува дрворедот околу објактот. Ќе се кастрат гранките на дрвајата во дворот. Од таму ги замолуваат граѓаните да не паркираат на делот пред Маларична, за да можат екипите од ЈП Охридски Комуналец навремено и без проблем да ја  спроведат акцијата.

 

извор: Охридска гимназија