Охрид – Страница 851 – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024

Охрид

АктуелноОхрид

Обвинителство ќе го гони професорот од Струга, кој со железен боксирач удри ученик

Струшкото обвинителство покрена обвинение против наставникот од средното училиште „Ибраим Темо“ кој првин нападна колешка па потоа со боксирач нападна...

АктуелноИнтервјуаНаш ИзборОхрид

Наташа Поповиќ: Програмата е завршена уште на 30 јуни сега ќе празнуваме, за новогодишните празници останувам во земјава

Завршуваме уште една година. Сите се надеваме на поуспешна 2022, многу планови и желби за истата, но и ги сумираме...

АктуелноИнтервјуаНаш изборОхрид

Наташа Поповиќ: Програмата е завршена уште на 30 јуни сега ќе празнуваме, за новогодишните празници останувам во земјава

Завршуваме уште една година. Сите се надеваме на поуспешна 2022, многу планови и желби за истата, но и ги сумираме...

АктуелноОхрид

Пецаков: Советот го усвои Буџетот за 2022 година, истиот е реален, а наша обврска е да обезбедиме голема реализација на истиот

Советот на Општина Охрид, денес, го усвои буџетот за 2022 година, во кој се предвидуваат: ✔Капитални инвестици ✔Инвестиции во инфраструктурата...

1 850 851 852 863
Page 851 of 863