Охрид

АктуелноНаш изборОхрид

Пецаков: Овој празник нека ни даде снага мирно и достоинствено да ги победиме сите искушенија и зла

Драги христијани со православна вероисповед и почитувано свештенство на Mакедонската Православна Црква, ви го честитам најголемиот и најрадосниот празник Божиќ...

АктуелноНаш ИзборОхрид

Специјализираната болница за кардиоваскуларни заболувања ,,Св. Стефан” – Охрид се приклучи кон кампањата “Храбро срце”

Во рамките на кампањата за подигање на на свеста за органодарување , се приклучи и болницата за Кардиоваскуларни заболувања од...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Комуналец“ донираше огревно дрво на 7-члено семејство примател на социјална помош

Огревно дрво е донирано на 7-члено семејство примател на социјална помош. Со оваа хумана акција продолжуваме и понатака како резултат...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Комуналец” по налог од општинскиот инспекторат расчистија уште една дива депонија во Даљан

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец" по добиен налог од општинскиот инспекторат расчистија уште една дива депонија лоцирана во населба Даљан во...

1 383 384 385 399
Page 384 of 399