Охрид

АктуелноОхрид

Кривична за жител од Лескоец, бил затекна како како управува автобус без да поседува соодветна лиценца

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „вршење јавен превоз без лиценца“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Ретки болести: Мултипла склероза кај детската популација

Мултипла склероза (МС) е хронична имуно-воспалителна болест на централниот нервен систем која се карактеризира со демиелинизација на аксоните и дегенерација....

1 384 385 386 447
Page 385 of 447