Охрид

АктуелноОхрид

ЛЕВИЦА Охрид бара ревизија на работењето на сите градоначалници во Охрид – Криминалот мора да се обелодени со име и презиме

Виолета Аврамоска е советник во општина Охрид од партијата Левица. Та во два статуси изминатите денови, објаснува што се случува...

1 140 141 142 155
Page 141 of 155