Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Чистење на речното корито на река Сушица и околниот простор

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец” пристапија кон машинско расчистување на речното корито на р.Сушица, како и подигнување на расфрланиот тешко разградлив...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Ретки болести: Леукоенцефалопатија на мозокот и ʼрбетниот мозок со покачени лактати

Леукоенцефалопатија на мозокот и ʼрбетниот мозок со покачени лактати е ретко нарушување кое се карактеризира со низа невролошки проблеми. Пациентите...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Жителите на Лакочереј со најава: Не ги пуштаме децата на школо ако утре „Лев Тахор“ се уште тука

Жителите на охридското село Лакочереј, во кое во моментов престојува еврејската верска група „Лев Тахор“, вчеравечер се собрале на протест...

1 402 403 404 425
Page 403 of 425