Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Денес се празнуваат Рамноапостолни Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангелариј, и нивните учители Кирил и Методиј

Големиот сесловенски просветител свети Климент Охридски Чудотворец почина на денешен ден, во 916 година. Но, бидејќи тој и за време...

1 2 3 4 109
Page 3 of 109