Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните за набавка на модерен систем за затоплување -инвертер клима уред за 2022 година

Општина Охрид , со цел да ги стимулира жителите на општина Охрид (домаќинствата) за примена на посовремени уреди  за затоплување...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Продолжуваат работните активности на ул. Македонски Просветители

Реконструкцијата на главната сообраќајница, улицата  Македонски Провветители  во Охрид продолжуваат со засилено темпо. Работните зафати се веќе во близина на...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Градоначалникот Кирил Пецаков на увид на градежните активности во Св. Богородица Перивлепта

Градоначалникот  Кирил Пецаков, денес, изврши увид на текот на градежните активности за рехабилитација и санација на дворот на црквата „Света...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Охрид како туристичка дестинација ќе се промовира во Турција

Охрид како  привлечна туристичка дестинација  наскоро ќе биде прикажан на турската НТВ телевизија откако викендов неколкучлена   тамошна  екипа  сними репортажа ...

1 10 11 12 50
Page 11 of 50