Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Реализирано уште едно патување на верниците од вранишката парохија во с.Туминец Мала Преспа

По повод праникот посветен на Огнена Марија, беше остварено патување во селото Туминец , Мала Преспа каде се наоѓа манастир...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) КУД,,Дримкол” – Вевчани на 52-то издание на Републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола

КУД,,Дримкол” - Вевчани и оваа година зеде учество на 52-то издание на Републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Надица Велјаноска од Охридската гимназија со најдобар резултат по англиски јазик на државата матура оваа година

Оваа година, според податоците добиени од Државниот испитен центар, 8 ученички постигнале одличен успех на државната матура по предметот англиски...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Божиновски: Низа имени и дополнувања во основното образование со ребалансот на буџетот на Општина Охрид за 2022 г

Измени и дополнувања со ребалансот на буџетот на Општина Охрид за 2022 г.! Основно образование: Ангажирање кадар за организирање продолжен...

Деса Косаркоска веста на Охри1 ја нарече фатаморгана и тврди дека гласа исклучиво од лично убедување. Граѓаните на Македонија ќе мислат дека гледаат фатаморгана тогаш кога некој Советник ќе гласа по лично убедување бидејќи до сега тоа го немаат видено.
главни-вестиНаш изборНаш ИзборОхрид

Косаркоска тврди дека гласа по свое убедување, а објавите на Ohrid1.com ги оцени како фатаморгана

Советничката Деса Косаркоска во пост на ФБ објави дека целосно ги отврфрла вчера објавени информации дека не гласа според координациите...

1 9 10 11 109
Page 10 of 109