Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на припадниците на ромската заедница им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

Ромската заедница преку својот јазик ги развива својата култура и својата традиција во Охрид и во Македонија. Почитувањето на културните...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Потпишан меморандум за соработка помеѓу општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје

Општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје денеска склучија меморандум за соработка со цел да обезбедат услови...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Охрид се сеќава: На денешен ден кај Горно Блаце беше убиен војникот Благојче Крстаноски од селото Ливоишта

На денешен ден, 7-ми април, во далечната 1999 година, кај Горно Блаце, Скопска Црна Гора беше убиен војникот Благојче Крстаноски....

1 11 12 13 50
Page 12 of 50