Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Активностите за асфалтирање на градските улици продолжуваат

Активностите за асфалтирање на градските улици продолжуваат. Денеска се одвиваат на улица „8ми Март“. Асфалтираната површина на улицата изнесува околу...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков изврши увид на новите инвестициски активности во ОЕМУЦСв.Наум Охридски

Градоначалникот Кирил Пецаков денеска изврши увид на новите инвестициски активности во ОЕМУЦ „Свети Наум Охридски“. Во моментот се врши поставување...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Известување, попладне ќе бидат затворени за сообраќај улиците ,,Димитар Влахов,, ,,Партизнаска,, и ,,Македонски Просветители,,

Поради хоризонтално обележување на централното градско подрачје на ден 14.07.2022 година од период 18:00 ч. до 05:00 ч. целосно ќе...

1 376 377 378 463
Page 377 of 463