Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Дефект на водоводната мрежа на улица ” 1ва Македонска Ударна Бригада”, без вода корсниците од Стобекс кон с.Рамне

Поради дефект на водоводната мрежа на улицата " 1ва Македонска Ударна Бригада" ( пукната цевка со профил ф 90 мм...

ИздвојувамеНаш ИзборНаш изборОхридПоследни Вести

СДСМ Охрид едвај со три автобуси, од Дебрца НУЛА автобуси тргнаа на митингот во Скопје

Со не целосно исполнети три автобуси охридската организација на СДСМ денес испрати свои членови на митингот во салата „Борис Трајкоски“...

АктуелноВидеаВидеоМагазинМакедонијаНаш изборНаш ИзборОхридПоследни Вести

(ВИДЕО) Среде зима невреме со град го погоди Охрид

Среде зима, Охрид утрово беше погоден од силен град кој неколку минути интензивно паѓаше во градот. Температурата на воздунот утрово...

1 294 295 296 466
Page 295 of 466