Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Сложен оперативен зафат направен на гинеколошкото оделение при Општата болница

Денес на одделот за гинекологија и акушерство беше изведен сложен гинеколошки зафат на абдоминална хистеректомија со билатерална салпинго - офоректомија,...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Со промоција на монографијата НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе се одбележи 70 годишнината од почетокот на култната манифестација „Прличеви беседи“

Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ со промоција на монографијата „Прличеви беседи – хроника на еден културен настан“ ( 1952 –...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Јавен повик за поднесување барања за субвенционирање на трошоци за комунални услуги

Општина Охрид ќе врши обезбедување на правото на остварување на социјална заштита на граѓаните, од средствата на Буџетот на Општина...

1 179 180 181 194
Page 180 of 194