среда, февруари 28, 2024

Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците „Стив Наумов“ , „Крали Марко”, “8ми Март” и дел од “Железничка”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф160мм), денес од 12:30 часот ќе има неколкучасовен прекин...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец работно во продолжениот првомајски викенд

Во продолжениот првомајски викенд работно Во продолжениот првомајски викенд оперативните служби на Ј.П.Охридски Комуналец со максимален ангажман за одржување на...

1 167 168 169 379
Page 168 of 379