среда, февруари 28, 2024

Наш Избор

Наш ИзборНаш изборОхрид

Левица: Општина Охрид со градоначалникот Пецаков е една од најнетранспарентните општини

Во неколку наврати се побарани информации од јавен карактер до општина Охрид и секогаш информациите стигаат задоцнето нецелосно или општината...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Димитар и Наталија од охридската гимназија со прва награда на државниот натпревар по музичка уметност

Одличен настап на нашите ученици Димитар Веслиевски и Наталија Танеска на државниот натпревар по музичка уметност “Вива ла музика” кој...

1 160 161 162 379
Page 161 of 379