АктуелноОхрид

(ФОТО) Со фотографија спуштена од интернет, некој се обидува да ја оцрни локалната власт

На социјалните мрежи се споделуваат секакви фотографии и видеа, а многу често преку нив некој  преку псевдоним се обидува да ја оцрни работата на локалната и централната власт. Најнов пример е објава преку која некој се обидува да го оцрни градоначалникот на Охрид, а при тоа се користат фотографии од интернет.

Погледнете…