Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: По пауза од две години, Охрид повторно претставен на Саемот за туризам во Република Србија

Во рамки на саемот зборував пред учесниците на Саемот и српските туристички работници за туристичките вредности и потенцијали на Охрид....

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: Се поставуваат камените гранитни коцки на ул. “Македонски Просветители”

Утрово започна поставувањето на гранитни камени коцки со димензии 10/10/10 см, на улицата „Македонски просветители“ чија реконструкција е во тек....

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Свечено потпишување на договорите за кофинансирање на проекти во рамки на “ЕУ за општините” и “Прекугранична соработка”

На пригодна свеченост, денес, градоначалникот Кирил Пецаков, го потпиша договорот за кофинансирање на проекти во рамки на програмата „ЕУ за...

1 159 160 161 194
Page 160 of 194