Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Младите здрави дрвја од “Mакедонски просветители” се пресадуваат во градскиот парк

Поради градежните зафати поврзани со реконструкцијата на ул.„Македонски Просветители“, здравите млади дрвја од постоечкиот дрворед со јавори се пресадуваат во...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Акција на ЈП “Охридски Комуналец” по 50 садници за државните и јавните институции

Ј.П.„Охридски Kомуналец” организира акција со која на државните и јавните институции кои дејноста ја обавуваат на територијата на општина Охрид,...

1 103 104 105 109
Page 104 of 109